Contactgegevens

Per 3 maart 2021 mag Pretecho praktijk Brielle haar deuren weer openen. Voor het maken van een afspraak kunt u ons alvast bellen, mailen of appen.

I.v.m. de Corona-crisis gelden er een aantal specifieke maatregelen:

  • Bij alle pretecho’s mag maximaal 1 persoon mee, kinderen jonger dan 13 jaar zijn uitgezonderd. De persoon die meekomt hoeft niet per se tot jouw huishouden te behoren. Kinderen jonger dan 13 jaar mogen dus mee naar de pretecho. We vragen je medewerking om het voor jullie en ons zo veilig mogelijk te laten verlopen; fijn als jonge kinderen zoveel mogelijk in de wandelwagen kunnen blijven en oudere kinderen zo min mogelijk allerlei oppervlakten in de praktijk aanraken om zo verspreiding van het virus te helpen voorkomen
  • Hierbij is van essentieel belang dat jullie allemaal géén klachten hebben van neusverkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn, verhoging of koorts. Is dit wel zo, dan vragen we je om je afspraak af te bellen en uit te stellen totdat de klachten helemaal over zijn.
  • Conform de RIVM richtlijnen zullen we, voor en na de echo, zoveel mogelijk 1,5 meter afstand houden.
  • Betalingen zullen worden gedaan middels digitaal toegestuurde betaalverzoeken en niet middels PIN.

Bezoekadres

Medisch Centrum Brielle

Verloskundige Praktijk Brielle & Westvoorne
Amer 21
3232 HA Brielle
www.pretechobrielle.nl

Miranda van Gils

De pretecho’s worden gemaakt door Miranda van Gils
Miranda is van origine verpleegkundige. Zij heeft 15 jaar als kraamverzorgster gewerkt en was toe aan een nieuwe, leuke uitdaging. Ze wilde graag in de bijzondere wereld van zwangere vrouwen en baby’s blijven. Toen er bij ons een vacature kwam voor pretechoscopie, was zij dolenthousiast!
Miranda is door ons als verloskundigen opgeleid tot pretechoscopiste; aangezien er geen opleiding hiervoor bestaat. Bij twijfel over bepaalde bevindingen zal zij dan ook direct met ons als verloskundigen overleggen. Naast pretechoscopiste, is zij ook praktijkassistente in de praktijk.

Afspraak maken?

Bel, mail of app ons

Telefonisch: 06-41831011
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag aan ons? Wordt er niet opgenomen? Bel, mail of app ons. Laat gerust een voicemailbericht achter of stuur een Whatsapp bericht. Dan word je zo snel mogelijk teruggebeld.

Iedereen is welkom

Niet onder controle bij de Verloskundige Praktijk in Brielle?

Ben je niet bij Verloskundige Praktijk Brielle & Westvoorne onder controle voor je zwangerschap? Geen probleem, iedereen is welkom bij Pretecho Praktijk Brielle! Dus ook als je zwangerschap gecontroleerd wordt door een gynaecoloog of collega verloskundige praktijk!